UCC-Services zet zich in voor een schone en eerlijke wereld. Werken aan een schone en gastvrije omgeving
waar personen kunnen vergaderen, eten, werken en leven!

  • UCC-Services Cleaning Professionals 1
  • UCC-Services Cleaning Professionals 3

Waarom UCC-Services?

UCC-Services biedt professionele schoonmaakdiensten. We genieten ervan om u achter de schermen te helpen bij het behouden van een hygiënische en schone omgeving, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Mensen zijn meer geneigd om respectvol en netjes te zijn als een omgeving wordt schoongehouden.

Klanttevredenheid

Bij UCC-Services draait alles om klanttevredenheid. We garanderen onze service met glans! UCC-Services werkt met prettige en representatieve medewerkers. We hebben jarenlange ervaring met het aanbieden van facilitaire schoonmaakdiensten in hectische omgevingen, zoals vliegveld Schiphol, hotels, restaurants en verzorgingstehuizen, waar de omgeving er dag en nacht 100% in orde moet uitzien.

Bel of mail ons!

Welk soort omgeving u ook beheert en hoe groot het gebouw is, neem contact met ons op voor professionele schoonmaakdiensten.
We kunnen samen een oplossing bedenken voor het gewenste resultaat. We horen graag welke behoeften u hebt en kunnen een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking met UCC-Services.

Bel 023 - 5762 395 of stuur een e-mail
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • UCC-Services Cleaning Professionals how1
  • UCC-Services Cleaning Professionals how 2
  • UCC-Services Cleaning Professionals 1 how 3

De werkwijze van UCC-Services

We reinigen en onderhouden verschillende soorten omgevingen die elk hun unieke behoeften hebben, zoals executive lounges, kantoren, hotels, verzorgingstehuizen en lege torenflats.

UCC-Services werkt overeenkomstig een vooraf opgestelde schoonmaakspecificatie. Daarbij baseren we ons op onze jarenlange ervaring met het schoonmaken van bedrijfs- en woonomgevingen.

UCC-Services kan een professionele en betrouwbare schoonmaakdienst bieden met gemotiveerde medewerkers in uniform die een volledige veiligheidsscreening hebben gehad. We zijn trots op het niveau van onze dienstverlening, op onze open communicatie en op het feit dat we op locatie onze verantwoordelijkheid nemen. Dankzij het aantal medewerkers dat op een bepaald moment op locatie aanwezig is, bieden we wat we beloven. Dat doen we met plezier. Alle medewerkers hebben een beveiligingsscreening doorlopen zodat ze de meest beveiligde omgevingen kunnen verzorgen, zoals zakenlounges achter de beveiliging op Schiphol, ambassades en de financiële sector.

Het aanbod van UCC-Services

We hebben door de jaren heen ervaren welke behoeften en wensen er in specifieke branches leven. Daar kunt ú van profiteren. Naast een aanvaardbare prijs speelt er in elk soort bedrijf nog iets: bedrijfscontinuïteit. Personen die passeren, schone tapijten in een theater, een nachtelijke schoonmaakbeurt van een hotelkamer en frisse vloeren en matrassen in een verpleeghuis.

We adviseren altijd om met een diepe reinigingssessie te beginnen om een frisse start te maken. Tijdens deze grondige schoonmaakbeurt worden alle oppervlakken – inclusief alle ramen, tapijten en vloeren – van boven tot onder schoongemaakt. Het schoonmaken bestaat uit afstoffen, afnemen, stofzuigen, het legen van prullenbakken en meer. Alle taken zijn gebaseerd op uw eisen en specificaties.

DUURZAME REINIGING

We streven ernaar om milieuvriendelijk te handelen. Daar profiteren onze klanten en medewerkers én het milieu van. UCC-Services is er trots op dat er milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen worden gebruikt waaraan geen agressieve chemische stoffen zijn toegevoegd. We zoeken continu naar betere methoden en technieken. We kunnen dit alleen realiseren als ons team zich hiervan bewust is en een training heeft gevolgd met betrekking tot het gebruik van oplossingen, materialen en apparatuur.

Lees verder...

what ucc services offer